Ежедневието обсебва брака Ви? Опитайте масаж за двама и разчупете рутината

Home/este/Ежедневието обсебва брака Ви? Опитайте масаж за двама и разчупете рутината

Ежедневието обсебва брака Ви? Опитайте масаж за двама и разчупете рутината

Ако имате дългогодишна връзка с партньора си, вероятно ви се е случвало да не си спомняте какво сте говорили снощи по време на вечерята или с какво е бил облечен сутринта. Чували сте всички негови истории и шеги – повечето от тях много пъти… Ако това обаче ви се случва все по-често, може би вече се замисляте как да разнообразите семейното си ежедневие. Как да излезете от рутината и да освежите връзката си.

Когато Вие и Вашият дългогодишен партньор стигнете до точката, в която приятните изненади са малко и съвместният живот започва да става все по-обикновен и – да си го кажем направо – дори скучен, е време да предприемете някакви действия. Това, което  можете да направите, е да възстановите и преоткриете връзката си.

Всъщност – действайте! Именно действието е най-лесният начин да разрушите рутината и да върнете тръпката във Вашата дългогодишна връзка. И въпреки че това е толкова очевидно, твърде малко двойки полагат усилия в тази посока. Защо ли? Просто защото с времето ставаме сякаш по-мързеливи, неактивни, даваме предимство на рутинните ежедневни дейности… и скоро моментите, в които искаме да покажем близостта си, намаляват и изчезват безвъзвратно. Специалното красиво чувство се изгубва, удавено в досадата, шаблона и рутината… Да, задачите са изпълнени, животът тече в „правилното“ русло, но блясъкът на връзката ни угасва.

Ако се замисляте в тази посока, ще ви предложим един малко нестандартен начин да освежите и заздравите връзката си.

Със сигурност сте добре запознати с масово разпространени съвети за справяне с проблема. „Направете нещо необичайно, запазете елемента на изненада в отношенията и положете усилия да прекарате време заедно“, съветват семейните консултанти. Но замисляли ли сте се някога за някои нестандартни и малко познати идеи да запазите връзката си жива, вълнуваща и запомняща се? Опитайте се да пробвате нови неща, които звучат забавно и вълнуващо за двама Ви.

Защо да не се поглезите и да разпуснете заедно ? Например, в изискан спа център, където можете да се насладите на романтични ритуали за двама в релаксираща обстановка, да се потопите заедно в едно незабравимо спа преживяване с по чаша ароматно вино,благоухания и свещи!

Споделеното време в неповторимата атмосфера на спа центъра е прекрасен и вълнуващ начин да заздравите и освежите връзката си. Неслучайно статистиките сочат, че 42% от хората се чувстват по-романтично по време на своята почивка. Когато „натиснете пауза“ и се отдръпнете от шума и суетата на ежедневието, Вие и Вашият партньор получавате шанс да освежите себе си и своята връзка. Така че идеята да прекарате един спа уикенд заедно или просто да откраднете няколко часа само за Вас двамата в уютната и отпускаща атмосфера на спа центъра не е за пренебрегване.

Какво точно е масажът за двама?

Този тип масаж се различава от индивидуалната сесия и е повече от това да лежите и да бъдете масажирани на отделни съседни легла. Когато резервирате с партньора си сесия „масаж за двама“, ще бъдете настанени в самостоятелна стая и ще се насладите на масаж от двама различни масажисти. Цялата процедура е така създадена, че въздействието върху сетивата и емоциите е пълно – чрез осветлението, музиката и ароматите, които събуждат лукса във връзката Ви. Романтичното преживяване завършва с бутилка шампанско и изискано поднесени ягоди в джакузи за двама.

Какви са ползите от масажа за двама?

  • Увеличава комфорта. Да, опитайте се да си спомните кога за последен път сте се почувствали наистина спокойни с партньора си? Сигурно е трудно да се сетите… Масажът за двама обаче ще накара напрежението от ежедневието да се разтопи, при това ще съпреживеете заедно тези моменти на релакс. А и вероятно изпитаното по това време чувство на спокойствие ще се връща многократно при Вас след това и ще Ви напомня по-често да „превключвате“ към режим „спокойствие“.
  • Увеличава усещането, че заедно се грижите за здравето си. Усещането да знаете, че Вашият партньор споделя същото като Вас усещане за здраве и спокойствие, е прекрасно. Вие се грижите и интересувате един от друг, от това какво изпитва партньорът Ви в този момент. А това определено си струва.
  • Освобождава комуникацията. Да, правилно сте разбрали. Извън чисто физическото удоволствие и релакс от самите процедури, Вие освобождавате съзнанието си от напрежението и стреса и изчиствате ума си. А със сигурност ще се съгласите, че така можете по-пълно да се насладите на разговорите помежду си и да се отпуснете и споделите нещата, които ви затормозяват – Вас лично, а защо не и Вашата връзка.

Повишава интимността. Терапията чрез масаж е мануална терапия и разчита основно на докосването и допира. Това обаче ще Ви накара да се сетите колко силно може да бъде едно нежно докосване и как то може да успокои мислите и емоциите Ви. Да, именно масажът ще ви напомни, че дори обикновената прегръдка или простото докосване с ръка може да възвърне интимността, близостта и топлината във взаимоотношенията Ви.

Отделяйки време да се отпуснете в спа център, Вие двамата получавате грижата, която заслужавате. Не забравяйте обаче да „вземете“ успокоените си умове и възродените си тела с вас у дома. Постарайте се да запазите тези здравословни чувства и усещания по-дълго около Вас и във Вас.

Може би сме Ви накарали да се замислите? Надяваме се да е така. И вярваме, че ще успеете да върнете емоцията във Вашата връзка. Опитайте, а ние можем да Ви предложим най-доброто от нашия луксозен спа център Este Fitness & Spa и професионалния ни екип.

Последни публикации в блога

Физическата активност и превенцията на опасни заболявания

Според редица научни изследвания упражненията и физическата активност са едни от най-важните действия, които всеки от нас може да предприеме като превенция срещу бича на нашето съвремие – рака. Статистиката сочи, че една

  • спа център, най-добър спа център, este fitness & spa, world luxury spa awards

Este Fitness & Spa бе избран за най-добър СПА център в света

Луксозният център спечели наградата за най-добър спа център от престижния конкурс World Luxury Spa Awards в условията на изключително силна международна конкуренция Este Fitness & Spa бе удостоен с престижната награда „Най-добър

  • фитнес, кратки тренировки с висока интензивност, hiit, HIIT тренировки, HIIT упражения

За кратките тренировки с висока интензивност – HIIT

Въпреки че повечето от нас знаят, че физическата активност е здравословна, статистиката сочи, че около 30% от хората по света не спортуват достатъчно. Освен ако вашата работа не е свързана с физическа активност,

  • 10 лесни начина да подсилите своя метаболизъм

10 лесни начина да подсилите своя метаболизъм

Метаболизъм е понятие, което описва всички химически реакции в организма. Тези реакции поддържат тялото живо и функциониращо. Много често обаче думата метаболизъм се използва взаимозаменяемо с понятието метаболитен обмен, или калории, които изгаря

Подходящото спортно облекло: 5 съвета за удачен избор

Лятото е прекрасен сезон за активен спорт. Независимо от типа активност и мястото, където спортувате – било то на открито или на закрито, редовните упражнения са начинът да поддържате своята физическа форма. Редовният

  • Най-странните масажи в света, масажи, este

Най-странните масажи в света

Стресирани сте? Страдате от болки в мускулите? Искате да се отпуснете и насладите на релаксираща мануална терапия? Добра идея – поогледайте се за някой подходящ масаж. Или пък  помислете за нещо по-разчупено и

Упражнения – или какви са 7-те ползи от редовната физическа активност

Несъмнено знаете, че да правите редовно физически упражнения е добре за вас, но запитвали ли сте се колко добре? Експертите твърдят, че упражненията могат да допринесат за повишаване на настроението ви, за подобряване на