Най-добър спа център в света – за Втора поредна година

Home/este/Най-добър спа център в света – за Втора поредна година

Най-добър спа център в света – за Втора поредна година

Este Fitness & Spa с номинация за „Най-добър спа център в света“ за втора поредна година

Щастливи сме да обявим, че за втора поредна година Este Fitness & Spa получи номинация за „Най-добър Фитнес & Спа център в света“ от най-престижния международен конкурс в областта – World Luxury Spa Awards! По този начин и през 2018 година името ни застава редом до най-изисканите и луксозни Спа комплекси от цял свят и доказва ненадминатото по рода си качество на предлаганите от нас услуги.

“Este Fitness & Spa е запазена марка и символ на първокласно обслужване и безупречен професионализъм, отговарящ на най-високите световни стандарти. Екип от висококвалифицирани терапевти, масажисти и инструктори, включително местни представители на екзотична култура на Бали полагат високопрофесионални грижи за комфорта на гостите.” се казва в номинацията на комплекса в класацията.

World Luxury Spa Awards е най-престижният международен конкурс в Спа индустрията. Привилегията да получат номинации и награди от конкурса получават центрове, които са привлекли вниманието на експерти в сферата, след като са доказали високи критерии за качество, първокласен лукс и иновации в спа услугите.

Припомняме ви, че през 2017 година Este Fitness & Spa беше избран за глобален победител в категория „Luxury Fitness Spa.  Получихме още 3 локални отличия – „Най-луксозен дневен Спа център“, „Най-луксозен Уелнес Спа център“ и „Най-добър Спа мениджър“ по време на гала церемония в Ханой, Виетнам.

Видео от награждаването:

Подкрепете Este Fitness & Spa в конкурса като гласувате тук и може да да спечелите 1 от 3 ваучера за безплатен масаж!

Какво е нужно?

  • Влезте в сайта на World Luxury Spa Awards и попълнете формата за гласуване тук.
  • Коментирайте под тази публикация във Facebook страницата ни, когато сте готови.
  • Споделете публикацията.

Гласуването продължава до 3 май 2018 година.

Гласувайте всеки ден, за да увеличите шансовете си за награда! На 4 май ще изтеглим трима печеливши на лотариен принцип.

Общи условия на играта: https://bit.ly/2pZ9RKu