Loading...

Комплекс Есте Фитнес & Спа разполага с просторен модерно оборудван фитнес център, който естествено допълва и завършва цикъла от услуги за поддържане на красиво, здраво и в добра форма тяло. Разположен е на площ от 300 кв. м и заема самостоятелен, отделен от спа зоната, етаж от комплекса, достъпен и за хора с увреждания.

Със своя уникален дизайн и високотехнологично оборудване фитнес центърът отговаря на най-високите стандарти за фитнес и уелнес. Той е единственият в България, изцяло оборудван с уреди от премиум серията ARTIS на световния лидер в производството на фитнес оборудване Technogym.

Създадени под мотото „Красиви отвън, силни отвътре“, луксозната линия фитнес уреди съчетава модерните технологии с уникален ергономичен дизайн (без сглобяващи елементи и кабели) и най-висок клас технически характеристики. Революционната иновация, която превръща уредите от серията ARTIS без аналог в света, е платформата UNITY. Тя позволява на трениращия да се чувства максимално комфортно по време на тренировка, като му дава възможност да си създаде свой собствен уелнес свят от тренировъчни програми, приложения, медии, забавление и дори да участва във видеоразговори.

Уреди

Фитнес центърът разполага с уреди от серията ARTIS на Technogym. Обособените отделни зони са: „Кардио“, „Горна част“, „Долна част“, „Корем“, зона за силови тежести, зона за функционални тренировки.

Треньори

Клиентите на фитнес центъра имат възможност да тренират самостоятелно или да използват услугите на треньор. Екипът ни включва опитни професионални фитнес инструктори, които с готовност ще откликнат на Вашите въпроси или нужда от съдействие и ще бъдат на Ваше разположение по време на целия тренировъчен процес.

За тренировка с персонален треньор, изготвяне на персонална фитнес програма илииндивидуален хранителен режим се изисква резервация, която можете да направите:

 • на рецепцията;
 • на телефои: 02 971 22 77 и 0877 10 22 77
 • чрез формата за резервация, достъпна на сайта на Есте Фитнес &Спа: www.estespa.bg.

Тренировки онлайн

Ако фитнес и уелнес въплъщават Вашата философия за правилен начин на живот и искате да я следвате независимо от мястото, на което се намирате, нашите треньори са на Ваше разположение за тренировки онлайн чрез уникалния софтуер на уредите с марката Technogym.

Протеин бар

Фитнес центърът разполага с уютен протеин бар, в който клиентите могат да релаксират след изтощителна тренировка и да заредят тялото си с необходимите вещества и минерали.

ЙОГА & ПИЛАТЕС

Есте Фитнес & Спа разполага със студио за йога, пилатес, функционални и кондиционни тренировки. Заниманията са разделени според нивото на напредналост и се провеждат в група или индивидуално според личните Ви предпочитания. Избор на групова или индивидуална форма можете да направите в момента на резервацията или при покупката на карта „Йога“ или „Пилатес“.

Карти:

 • Карта „Фитнес“ – включва ползване на фитнес + наемане на личен треньор + изготвяне на индивидуален хранителен режим;
 • Карта „Фитнес микс“ – включва ползване на фитнес, басейн, джакузи, сауна, парна баня, шоков басейн.
 • Карта „Йога“:
 • персонални занимания
 • групови занимания
 • Карта „Пилатес“:
 • персонални занимания
 • групови занимания.
 • Карта функционални (кондиционни) тренировки
 • персонални занимания
 • групови занимания.

Информация за цените на картите според избрания период можете да получите на рецепцията.

Работно време на фитнес центъра – всеки ден от 7:00 до 22:00 ч.

Резервация на рецепцията – всеки ден от 07:00 до 21:00 ч.

Цени

басейн, сауна, п. баня, фитнес   55 лв.
басейн, сауна, п. баня   45 лв.
фитнес   35 лв.
басейн, сауна, п. баня, фитнес   330 лв.
басейн, сауна, п. баня   290 лв.
фитнес   260 лв.
басейн, сауна, п. баня, фитнес   1020 лв.
басейн, сауна, п. баня   866 лв.
фитнес   766 лв.
басейн, сауна, п. баня, фитнес   1776 лв.
басейн, сауна, п. баня   1552 лв.
фитнес   1332 лв.
басейн, сауна, п. баня, фитнес   2279 лв.
басейн, сауна, п. баня   1970 лв.
фитнес   1770 лв.

Възможност за замразяване на картата за 2 последователни месеца, Безплатен паркинг.

Общи условия