Loading...

Este Fitness & Spa разполага с дизайнерски VIP апартамент с ексклузивни удобства и екстри, които могат да задоволят и най-претенциозния вкус.
За да гарантираме пълна дискретност на своите гости, сме осигурили отделен вход и асансьор от прилежащия към центъра паркинг, който отвежда директно до втория етаж, където е разположен апартаментът.

VIP апартаментът пресъздава в умален вид всички помещения и удобства, с които разполага спа центърът. На площ от 85 кв. м в него са разположени: самостоятелен хамам (турска баня) с 2 термолегла, 2 масажни легла, спалня, джакузи за двама, зона за тайландски масаж, релакс зона с мека мебел и масичка, телевизор, гардеробна, душ и тоалетна.

За комфорта на гостите е осигурено музикално озвучаване по техен избор.

За Вашето романтично и незабравимо спа преживяване ще се погрижат нашите терапевти, които ще Ви предложат процедури и масажи, хармониращи с Вашето настроение и желания. На Ваше разположение е и специално меню, осигурено от бутиковия ресторант Este, разположен в сградата на комплекса Este Home & Spa, което можете да поръчате допълнително.

Апартаментът се наема за най-малко 1 час, като се изисква предварителна резервация.

По желание VIP апартаментът може да бъде използван за отбелязване на празници и при специални поводи.

Цената се формира на база наето време за ползване на апартамента, избрани спа процедури и/или масажи, поръчка на кетъринг.

60  мин   300 лв.
120 мин   500 лв.
180 мин   700 лв.

За наемането на VIP апартамент ONYX се изисква предварителна резервация.

Общи условия
This site is registered on wpml.org as a development site.