Loading...

Este Fitness & Spa разполага с дизайнерски VIP апартамент с ексклузивни удобства и екстри, които могат да задоволят и най-претенциозния вкус.
За да гарантираме пълна дискретност на своите гости, сме осигурили отделен вход и асансьор от прилежащия към центъра паркинг, който отвежда директно до втория етаж, където е разположен апартаментът.

VIP апартаментът пресъздава в умален вид всички помещения и удобства, с които разполага спа центърът. На площ от 85 кв. м в него са разположени: самостоятелен хамам (турска баня) с 2 термолегла, 2 масажни легла, спалня, джакузи за двама, зона за тайландски масаж, релакс зона с мека мебел и масичка, телевизор, гардеробна, душ и тоалетна.

За комфорта на гостите е осигурено музикално озвучаване по техен избор.

За Вашето романтично и незабравимо спа преживяване ще се погрижат нашите терапевти, които ще Ви предложат процедури и масажи, хармониращи с Вашето настроение и желания. На Ваше разположение е и специално меню, осигурено от бутиковия ресторант Este, разположен в сградата на комплекса Este Home & Spa, което можете да поръчате допълнително.

Апартаментът се наема за най-малко 1 час, като се изисква предварителна резервация.

По желание VIP апартаментът може да бъде използван за отбелязване на празници и при специални поводи.

Цената се формира на база наето време за ползване на апартамента, избрани спа процедури и/или масажи, поръчка на кетъринг.

60  мин   300 лв.
120 мин   500 лв.
180 мин   700 лв.

За наемането на VIP апартамент ONYX се изисква предварителна резервация.

Общи условия