Ежедневието обсебва брака Ви? Опитайте масаж за двама и разчупете рутината

Home/este/Ежедневието обсебва брака Ви? Опитайте масаж за двама и разчупете рутината

Ежедневието обсебва брака Ви? Опитайте масаж за двама и разчупете рутината

Ако имате дългогодишна връзка с партньора си, вероятно ви се е случвало да не си спомняте какво сте говорили снощи по време на вечерята или с какво е бил облечен сутринта. Чували сте всички негови истории и шеги – повечето от тях много пъти… Ако това обаче ви се случва все по-често, може би вече се замисляте как да разнообразите семейното си ежедневие. Как да излезете от рутината и да освежите връзката си.

Когато Вие и Вашият дългогодишен партньор стигнете до точката, в която приятните изненади са малко и съвместният живот започва да става все по-обикновен и – да си го кажем направо – дори скучен, е време да предприемете някакви действия. Това, което  можете да направите, е да възстановите и преоткриете връзката си.

Всъщност – действайте! Именно действието е най-лесният начин да разрушите рутината и да върнете тръпката във Вашата дългогодишна връзка. И въпреки че това е толкова очевидно, твърде малко двойки полагат усилия в тази посока. Защо ли? Просто защото с времето ставаме сякаш по-мързеливи, неактивни, даваме предимство на рутинните ежедневни дейности… и скоро моментите, в които искаме да покажем близостта си, намаляват и изчезват безвъзвратно. Специалното красиво чувство се изгубва, удавено в досадата, шаблона и рутината… Да, задачите са изпълнени, животът тече в „правилното“ русло, но блясъкът на връзката ни угасва.

Ако се замисляте в тази посока, ще ви предложим един малко нестандартен начин да освежите и заздравите връзката си.

Със сигурност сте добре запознати с масово разпространени съвети за справяне с проблема. „Направете нещо необичайно, запазете елемента на изненада в отношенията и положете усилия да прекарате време заедно“, съветват семейните консултанти. Но замисляли ли сте се някога за някои нестандартни и малко познати идеи да запазите връзката си жива, вълнуваща и запомняща се? Опитайте се да пробвате нови неща, които звучат забавно и вълнуващо за двама Ви.

Защо да не се поглезите и да разпуснете заедно ? Например, в изискан спа център, където можете да се насладите на романтични ритуали за двама в релаксираща обстановка, да се потопите заедно в едно незабравимо спа преживяване с по чаша ароматно вино,благоухания и свещи!

Споделеното време в неповторимата атмосфера на спа центъра е прекрасен и вълнуващ начин да заздравите и освежите връзката си. Неслучайно статистиките сочат, че 42% от хората се чувстват по-романтично по време на своята почивка. Когато „натиснете пауза“ и се отдръпнете от шума и суетата на ежедневието, Вие и Вашият партньор получавате шанс да освежите себе си и своята връзка. Така че идеята да прекарате един спа уикенд заедно или просто да откраднете няколко часа само за Вас двамата в уютната и отпускаща атмосфера на спа центъра не е за пренебрегване.

Какво точно е масажът за двама?

Този тип масаж се различава от индивидуалната сесия и е повече от това да лежите и да бъдете масажирани на отделни съседни легла. Когато резервирате с партньора си сесия „масаж за двама“, ще бъдете настанени в самостоятелна стая и ще се насладите на масаж от двама различни масажисти. Цялата процедура е така създадена, че въздействието върху сетивата и емоциите е пълно – чрез осветлението, музиката и ароматите, които събуждат лукса във връзката Ви. Романтичното преживяване завършва с бутилка шампанско и изискано поднесени ягоди в джакузи за двама.

Какви са ползите от масажа за двама?

  • Увеличава комфорта. Да, опитайте се да си спомните кога за последен път сте се почувствали наистина спокойни с партньора си? Сигурно е трудно да се сетите… Масажът за двама обаче ще накара напрежението от ежедневието да се разтопи, при това ще съпреживеете заедно тези моменти на релакс. А и вероятно изпитаното по това време чувство на спокойствие ще се връща многократно при Вас след това и ще Ви напомня по-често да „превключвате“ към режим „спокойствие“.
  • Увеличава усещането, че заедно се грижите за здравето си. Усещането да знаете, че Вашият партньор споделя същото като Вас усещане за здраве и спокойствие, е прекрасно. Вие се грижите и интересувате един от друг, от това какво изпитва партньорът Ви в този момент. А това определено си струва.
  • Освобождава комуникацията. Да, правилно сте разбрали. Извън чисто физическото удоволствие и релакс от самите процедури, Вие освобождавате съзнанието си от напрежението и стреса и изчиствате ума си. А със сигурност ще се съгласите, че така можете по-пълно да се насладите на разговорите помежду си и да се отпуснете и споделите нещата, които ви затормозяват – Вас лично, а защо не и Вашата връзка.

Повишава интимността. Терапията чрез масаж е мануална терапия и разчита основно на докосването и допира. Това обаче ще Ви накара да се сетите колко силно може да бъде едно нежно докосване и как то може да успокои мислите и емоциите Ви. Да, именно масажът ще ви напомни, че дори обикновената прегръдка или простото докосване с ръка може да възвърне интимността, близостта и топлината във взаимоотношенията Ви.

Отделяйки време да се отпуснете в спа център, Вие двамата получавате грижата, която заслужавате. Не забравяйте обаче да „вземете“ успокоените си умове и възродените си тела с вас у дома. Постарайте се да запазите тези здравословни чувства и усещания по-дълго около Вас и във Вас.

Може би сме Ви накарали да се замислите? Надяваме се да е така. И вярваме, че ще успеете да върнете емоцията във Вашата връзка. Опитайте, а ние можем да Ви предложим най-доброто от нашия луксозен спа център Este Fitness & Spa и професионалния ни екип.

Последни публикации в блога

Търсите подходящия коледен подарък? Подарете масаж

Коледните елхи вече заблестяха по площадите, домовете ни започнаха да сияят с разноцветни светлинки, а магазините отдавна поставиха коледната украса и вече ни примамват с празнични оферти. Да, иде Коледа и духът на

Рефлексотерапия – 9 невероятни ползи

Независимо къде работите, със сигурност цялото ви тяло е подложено на стрес – или от непрекъснатото движение, или от постоянното седене. Болят ви краката, гърбът, а много често и главата, ръцете и очите.

Изкуството, наречено Широдара

Страдате ли от хронично главоболие? Намирате ли се под силен стрес и напрежение или пък имате проблеми със съня? Ако това е така, бихме ви препоръчали да пробвате масажната техника Широдара. Тя се

Как да подготвите кожата си за предстоящата зима

Сигурно сте чували известната фраза, че за да оцените красотата на снежинките, трябва да излезете навън на студа. Да, зимата наистина има своя собствен чар, но замисляли ли сте се колко катастрофално може

Пилатес: какво знаем и какво не знаем за популярната техника

Упражненията Пилатес са разработени през 20-те години на миналия век от Йозеф Пилатес, като първоначалната им цел е рехабилитация на военнопленниците от войната. Самият Йозеф Пилатес описва системата от упражнения като “контролиране”,

  • 10 най-популярни йога практики

10 най-популярни йога практики

Йога практики - те печелят все по-голяма популярност както по света, така и у нас и това ни най-малко не е случайно. Сравнително лекото физическо натоварване, съчетано със здравословни дихателни техники и релаксация

Физическата активност и превенцията на опасни заболявания

Според редица научни изследвания упражненията и физическата активност са едни от най-важните действия, които всеки от нас може да предприеме като превенция срещу бича на нашето съвремие – рака. Статистиката сочи, че една

  • спа център, най-добър спа център, este fitness & spa, world luxury spa awards

Este Fitness & Spa бе избран за най-добър СПА център в света

Луксозният център спечели наградата за най-добър спа център от престижния конкурс World Luxury Spa Awards в условията на изключително силна международна конкуренция Este Fitness & Spa бе удостоен с престижната награда „Най-добър