Методът Biologique Recherche се основава на над 35 години опит в използването на иновативни продукти и прецизни протоколи.
Продуктите са формулирани с висока концентрация на активни съставки, извлечени от естествени или биотехнологични съединения, без добавени аромати.
Козметичната процедура винаги се предхожда от персонална диагностика на кожата (подходяща едновременно за мъже и жени), при която се извършва уникален за всеки клиент анализ на състоянието на кожата.

„Художникът следва своето вдъхновение, a цветовете, които той избира, дават живот на творбата му. Изследователят намира възнаграждение и удовлетворение в постигането на своята цел.

Нека квинтесенцията на моите години, изпълнени със страст, упорита работа и проучвания, да служи като знак за почит към красотата, която Вие олицетворявате!“,

Иван Алуш – създател на Biologique Recherche!

Цени на процедурите:

Лице:

60 мин   159 лв.

Първа стъпка в метода на Biologique Recherche, този уникален анализ на визуална диагностика на епидермиса с висока разделителна способност позволява да определи вашето състояние на кожата от 11 прецизни сонди за измерване (Хидратация, еластичност, пигментация, хидролипиден слой, себум, разширени пори, бръчки, неравности/белези/, UV пигментация, тоналност на кожата).

60 мин    199 лв.

Балансираща процедура за насищане с кислород на епидермиса и релаксиране на чертите на лицето, която прави кожата сияйна и здрава.

60 мин    179 лв.

Ексфолираща и лифтинг процедура, която съчетава тонизиращи и оформящи техники. Скулптурира контура и стяга овала на лицето.

60мин    179 лв.

Незабавно възстановяваща и лифтинг процедура за фини, чувствителни и реактивни състояния на кожата или състояния, свързани с
белезите на времето. Кожата Ви е хидратирана, гладка и тонизирана

60мин    159 лв.

Изпълваща процедура за състояния на кожата, лишени от тонус, нормални, девитализирани и с бръчки. Неравномерният микропрофил
на епидермиса се изравнява, а формата на лицето Ви е ремоделирана.
Вашата кожа изглежда по-гладка, чиста и млада.

60 мин    179 лв.

Процедура за възстановяване на особено чувствителни и увредени състояния на кожата. Кожата Ви е успокоена и защитена.

60 мин    290 лв.

Специално разработена терапия за нетолерантни Състояния на кожата. Успокояващият бустер „Toleskin” десенсибилизира епидермиса, за да подобри прага му на толерантност и да го защити при сблъсъците му с ежедневния стрес.

60 мин    159 лв.

Изравняваща тена процедура за превенция и намаляване на тъмни петна. Осветява и озарява Вашия тен. Препоръчителен курс от 3 терапии за 1 месец – 440 лв.

90 мин    296 лв.

Комбинацията между изглаждащите и балансиращи кожа Маска „Exfoliant P50 Visage“ и бустер “VIPO2“, за удебелена, загубила блясъка си или е склонна към неравномерна пигментация кожа.

90 мин    239 лв.

Регулираща себума процедура, която изчиства и стяга порите на кожата. За равномерен, матиран и свеж тен.

90 мин    289 лв.

Хидратирaщa и изпъваща процедура, която озарява и тонизира тена и освежава кожата. Процедурата е създадена за грижа за взискателни състояния на кожата. Благодарение на регенериращите свойства на хайвера кожата Ви е гладка и стегната. Подходящо за комбинирана кожа.

120 мин    429 лв.

Процедура, специално създадена за девитализирани, изморени и/или с бръчки състояния на кожата, комбинира два възстановяващи и лифтинг бустера с незабавен и дълготраен стягащ ефект. Благодарение на използването на морски елементи, минерали, дълбоките бръчки са изгладени, формата на лицето е стегната, а кожата – тонизирана. Препоръчва се да се комбинира и Remodeling Face.

60 мин    349 лв.

Интензивна процедура, която помага да се преборят признаците на преждевременно остаряване на кожата. Комбинацията от активен регенериращ коктейл и апарат за мезотерапия стимулира вътрешнодермалното производство на колаген за постигане на незабавни, видими резултати. Вашият епидермис е ревитализиран и изпълнен отново. Препоръчителен курс от 3 терапии за 1 месец – 930 лв.

60 мин    349 лв.

Интензивна процедура, която активира епидермалната регенерация и ревитализира кожата. Изобилстващ от витамини и активни съставки, извлечени по най-модерни биотехнологии, този коктейл осигурява мулти-полезни резултати, дори и в случаи на най-девитализирани Състояния на кожата. Комбинацията от активен регенериращ коктейл и апарат “REMODELING FACE” – електропорация стимулира и активира клетъчната регенерация, защитава срещу вредните ефекти от свободните радикали и активира защитните функции на кожата, докато подобрява епидермалната влага и тонус. Иновативен метод на безиглена мезотерапия.

105мин    359 лв.

Рескулптурираща процедура, която комбинира два ексфолиращи, възстановяващи и лифтинг бустера с използването на апарата Remodeling Face®. Комплексна терапия за ремоделиране и изпълване на обема на лицето.

60 мин   560 лв.

SOIN SECONDE PEAU (Регенерираща, изглаждаща и лифтинг процедура „Втора кожа“) Революционна 3D маска от нанофибри с 80 % хиалуронова киселина. Истинска алтернатива на инжекционните процедури. Съчетаването с регенериращ, изглаждащ и лифтинг серум позволява незабавно заличаване на белезите на годините. Препоръчителен курс от 3 терапии за 1 месец – 1500лв.

90 мин   660 лв.

Препоръчителен курс от 3 терапии за 1 месец – 1700лв.

120 мин   439 лв.

Интензивна процедура, включваща 2бр. бустери и 1 модул.

90 мин   339 лв.

Интензивна процедура, включваща 2бр. бустери.

90 мин   289 лв.

Интензивна процедура, включваща 1бр. бустери и 1 модул.

90 мин   389 лв.

Интензивна процедура, включваща 1бр. бустер и 2 модулa.

Допълнителни модули, които могат да бъдат съчетани с вашата процедура:

30 мин   99 лв.

Специфична терапия за околоочен контур (за тъмни кръгове и торбички под очите).

30 мин   109 лв.

Повдигнати клепачи, подчертана форма на очите, по-изявени скули, заострена брадичка, по-малко видими бръчки – това са някои от магичните ефекти, които се постигат с Remodeling Face®. Високотехнологично биостимулиране за персонализирани резултати.
Remodeling Face® съчетава силата на четири вида ток (галваничен, със средна и висока честота и електропорация) за незабавни и дълготрайни резултати.

40 мин   129 лв.

Иновативен метод на безиглена мезотерапия.

30 мин   129 лв.

За още по-видими резултати може да се добави нанасяне на предварително оформена маска с колаген, адаптирана към формата на лицето Ви за специфично и интензивно третиране.

30 мин  129 лв.

Изравняваща тена маска за превенция и намаляване на тъмни петна. Осветява и озарява Вашия тен.

30 мин  129 лв.

Успокоява и подобрява прага на толерантност на кожата и я защитава при сблъсъците с ежедневния стрес.

30 мин  99 лв.

За още по-видими резултати може да се добави нанасяне на подмладяваща, укрепваща и възстановяваща маска на лицето Ви за специфично и по интензивно третиране.

“MINI HAUTE COUTURE“- 2 месеца индивидуално разработена грижа след диагностика на моментното състояние на кожата.
“HAUTE COUTURE“- 6 месеца изготвена грижа по поръчка според персоналното състояние на кожата след медицински анализ.1м.- Подготвителна фаза, 2м.- Фаза на индукция, 3-5м.- Фаза на активиране, 6м.- Балансираща фаза, Доклад след ново замерване.
След четири години проучвания Biologique Recherche създава уникална програма за козметична грижа, „Haute Couture“, която се провежда само след предварителна консултация и медицински анализ. За повече информация моля да се свържете с мениджърския екип и официалния представител на програмата „Haute Couture“.

My Beauty DNA анализира Вашата кожа за 14 маркера, свързани със стареенето, чувствителност към слънцето и заобикалящи фактори, а също и профил на кожата. Този анализ предоставя общ преглед на вашите генетични предразположения, помага за по-доброто разбиране на „наследените“ нужди на кожата Ви, които са невидими за другите диагностични инструменти.

Тяло:

60 мин   119 лв.

Освободена от мъртви клетки и замърсявания, кожата на тялото Ви е бляскава, мека, поравномерна и тонизирана.

45 мин   119 лв.

Стягаща и тонизираща процедура, специално създадена за бюст и рамене.

95 мин   329 лв.

Хидратиращ и дермозащитен биорефлексен масаж, идеален за състояния след програма за намаляване на теглото, за стягане и тонизиране на тъканите, елиминиране на мъртвите клетки и скулптуриране на тялото.

90 мин  199 лв.

Изключителна процедура за възстановяване и хармонизиране на силуета, за тонизирана, по-гладка и стегната кожа. Съчетанието на енергизиращ масаж с маска от термални водорасли тонизира и детоксикира Вашия епидермис.

90 мин  229 лв.

Процедура, която подобрява стегнатостта на кожата и микроциркулацията, подпомага елиминирането на токсини и задържани течности. Ефективността на терапията се мултиплицира чрез използването на бустер за отслабване, Препоръчваме терапевтичен цикъл от 6 процедури за 2 месеца – 999 лв.

Общи условия
This site is registered on wpml.org as a development site.