Методът Biologique Recherche се основава на над 35 години опит в използването на иновативни продукти и прецизни протоколи.
Продуктите са формулирани с висока концентрация на активни съставки, извлечени от естествени или биотехнологични съединения, без добавени аромати.
Козметичната процедура винаги се предхожда от персонална диагностика на кожата (подходяща едновременно за мъже и жени), при която се извършва уникален за всеки клиент анализ на състоянието на кожата.

„Художникът следва своето вдъхновение, a цветовете, които той избира, дават живот на творбата му. Изследователят намира възнаграждение и удовлетворение в постигането на своята цел.

Нека квинтесенцията на моите години, изпълнени със страст, упорита работа и проучвания, да служи като знак за почит към красотата, която Вие олицетворявате!“,

Иван Алуш – създател на Biologique Recherche!

Цени на процедурите:

Лице:

30 мин   69 лв.

Първа стъпка в метода на Biologique Recherche, този уникален анализ позволява да се определи Вашето състояние на кожата.

60 мин    169 лв.

Балансираща процедура за насищане с кислород на епидермиса и релаксиране на чертите на лицето, която прави кожата сияйна и здрава.

45 мин    99 лв.

Хидратирaщa и изпъваща процедура, която озарява и тонизира тена и освежава кожата.

60мин    149 лв.

Ексфолираща и лифтинг процедура, която съчетава тонизиращи и оформящи техники. Скулптурира контура и стяга овала на лицето.

60мин    149 лв.

Незабавно възстановяваща и лифтинг процедура за фини, чувствителни и реактивни състояния на кожата или състояния, свързани с белезите на времето. Кожата Ви е хидратирана, гладка и тонизирана.

60 мин    149 лв.

Процедура за възстановяване на особено чувствителни и увредени състояния на кожата. Кожата Ви е успокоена и защитена.

Терапевтичен цикъл от 5×30 мин    Процедури- 400лв.
60 мин    79 лв.

Регулираща себума процедура, която изчиства и стяга порите на кожата. За равномерен, матиран и свеж тен.

60 мин    189 лв.

Процедурата е създадена за грижа за взискателни състояния на кожата. Благодарение на регенериращите свойства на хайвера кожата Ви е гладка и стегната.

60 мин    129 лв.

Изравняваща тена процедура за превенция и намаляване на тъмни петна. Осветява и озарява Вашия тен. Препоръчителен курс от 3 терапии за 1 месец – 348лв.

60 мин    129 лв.

Изпълваща процедура за състояния на кожата, лишени от тонус, нормални, девитализирани и с бръчки. Неравномерният микропрофил на епидермиса се изравнява, а формата на лицето Ви е ремоделирана. Вашата кожа изглежда по-гладка, чиста и млада.

90 мин    249 лв.

Процедура, която активира ексфолирането и моделиращите флуиди. Нейната ефективност се оптимизира от ефекта на студа. Това е супербустер за регенериране и възстановяване на епидермиса.

90 мин    209 лв.

Процедура, специално създадена за девитализирани, изморени и/или с бръчки състояния на кожата, с незабавен и дълготраен стягащ ефект. Благодарение на използването на морски елементи, минерали и Remodeling Face® дълбоките бръчки са изгладени, формата на лицето е стегната, а кожата – тонизирана.

60 мин    289 лв.

Интензивна процедура, която помага да се преборят признаците на преждевременно остаряване на кожата. Комбинацията от активен регенериращ коктейл и апарат за мезотерапия стимулира вътрешнодермалното производство на колаген за постигане на незабавни, видими резултати. Вашият епидермис е ревитализиран и изпълнен отново. Препоръчителен курс от 3 терапии за 1 месец – 780 лв.

105 мин    296 лв.

Рескулптурираща процедура, която комбинира два ексфолиращи, възстановяващи и лифтинг бустера с използването на апарата Remodeling Face®. Комплексна терапия за ремоделиране и изпълване на обема на лицето.

Допълнителни модули, които могат да бъдат съчетани с вашата процедура:

30 мин   79 лв.

Специфична терапия за околоочен контур (за тъмни кръгове и торбички под очите).

30 мин   89 лв.

Повдигнати клепачи, подчертана форма на очите, по-изявени скули, заострена брадичка, по-малко видими бръчки – това са някои от магичните ефекти, които се постигат с Remodeling Face®. Високотехнологично биостимулиране за персонализирани резултати.
Remodeling Face® съчетава силата на четири вида ток (галваничен, със средна и висока честота и електропорация) за незабавни и дълготрайни резултати.

30 мин   109 лв.

За още по-видими резултати може да се добави нанасяне на предварително оформена маска с колаген, адаптирана към формата на лицето Ви за специфично и интензивно третиране.

30 мин  79 лв.

За още по-видими резултати може да се добави нанасяне на подмладяваща, укрепваща и възстановяваща маска на лицето Ви за специфично и по интензивно третиране.

Предлагаме Ви програма „Предплатена привилегия“, която Ви позволява да се възползвате от 10 часа процедури, които можете да разпределите по свой избор (продължителност и вид терапии) с 20 % отстъпка.

“MINI HAUTE COUTURE“- 2 месеца индивидуално разработена грижа след диагностика на моментното състояние на кожата.
“HAUTE COUTURE“- 6 месеца изготвена грижа по поръчка според персоналното състояние на кожата след медицински анализ.1м.- Подготвителна фаза, 2м.- Фаза на индукция, 3-5м.- Фаза на активиране, 6м.- Балансираща фаза, Доклад след ново замерване.
След четири години проучвания Biologique Recherche създава уникална програма за козметична грижа, „Haute Couture“, която се провежда само след предварителна консултация и медицински анализ. За повече информация моля да се свържете с мениджърския екип и официалния представител на програмата „Haute Couture“.

60 мин   490 лв.

SOIN SECONDE PEAU (Регенерираща, изглаждаща и лифтинг процедура „Втора кожа“) Революционна 3D маска от нанофибри с 80 % хиалуронова киселина. Истинска алтернатива на инжекционните процедури. Съчетаването с регенериращ, изглаждащ и лифтинг серум позволява незабавно заличаване на белезите на годините. Препоръчителен курс от 3 терапии за 1 месец – 1300лв.

30 мин   109 лв.

Изравняваща тена процедура за превенция и намаляване на тъмни петна. Осветява и озарява Вашия тен.

Тяло:

60 мин   99 лв.

Освободена от мъртви клетки и замърсявания, кожата на тялото Ви е бляскава, мека, поравномерна и тонизирана.

45 мин   99 лв.

Стягаща и тонизираща процедура, специално създадена за бюст и рамене.

95 мин   269 лв.

Хидратиращ и дермозащитен биорефлексен масаж, идеален за състояния след програма за намаляване на теглото, за стягане и тонизиране на тъканите, елиминиране на мъртвите клетки и скулптуриране на тялото.

90 мин  169 лв.

Изключителна процедура за възстановяване и хармонизиране на силуета, за тонизирана, по-гладка и стегната кожа. Съчетанието на енергизиращ масаж с маска от термални водорасли тонизира и детоксикира Вашия епидермис.

90 мин  189 лв.

Процедура, която подобрява стегнатостта на кожата и микроциркулацията, подпомага елиминирането на токсини и задържани течности. Ефективността на терапията се мултиплицира чрез използването на бустер за отслабване, Препоръчваме терапевтичен цикъл от 6 процедури за 2 месеца – 999 лв.

Общи условия