Loading...

Ненадминато по рода си качество, съчетано с ултра модерна, интимна и уютна обстановка. Доверете се на нашите масажисти, които познават отлично различните техники и притежават правилния усет за обработване на тъканите. Класическите масажи ще ви релаксират и заредят. Те ще повишат имунната защита на организма и ще допринесат за устойчивост към различни фактори с простуден и инфекциозен характер.

Цени на процедурите:

30 мин   59 лв.

Масаж на скалпа, при който се използват масажни похвати с различна динамика на натиска и дълбочина на въздействието. Подобрява кръвообращението, стимулира храненето и растежа на косъма, облекчава главоболието.

40 мин    79 лв.
60 мин    119 лв.
90 мин    179 лв.

Лечебният (медицински) масаж е дълбокотъканен масаж, с помощта на който се преодоляват различни проблеми на опорно-двигателния апарат. Използват се медицински похвати, съобразени с индивидуалните нужди, чрез които успешно се повлияват състояния на дискомфорт и скованост. По време на масажа върху проблемната зона се нанася специално олио или медицински крем.

60 мин   109 лв.
90 мин   149 лв.

Лек масаж, при който се упражнява специфична техника на деликатен натиск върху съответните части на тялото. Подобрява функционирането на лимфната система, подпомага процеса на очистване от токсините, намалява целулитните натрупвания,повишава имунната защита на организма.

60 мин   129 лв.

С BR етерични масла с дрениращо действие.

60 мин   109 лв.
4 ръце – 60 мин   189 лв.

Хавайски масаж, който въплъщава вярата на древните шамани в силната връзка между ума и тялото. Името идва от хавайската дума lomi, която означава ‘отпускам, разнежвам’. Релаксираща процедура, в която терапевтът използва ръцете си от върха на пръстите до лакътя. Деликатните и плавни движения наподобяват танц върху тялото, като действат не само на физическо ниво, но и „докосват“ душата. Вълшебно послание към всички сетива, отключващо чувството на вътрешен мир и хармонично единство със заобикалящия свят.

45 мин   129 лв.

Масаж „Ломи-ломи“ в турската баня с пяна, глина или водорасли.

75 мин   179 лв.

Кратък пилинг на цяло тяло и масаж „Ломи-ломи“ в турската баня.

70 мин   149 лв.

Масаж, при който се използват т.нар. Lava Shells – натурални полирани океански миди, запълнени с биоразградим самозатоплящ се гел, съдържащ магнезий, водорасли, цинк,. След като са активирани, черупките естествено прехвърлят топлина към тялото и се охлаждат. Масажът се прави на специална маса с пясък, като по време на терапията кожата се овлажнява с хидратиращи масла. Прилагат се антистрес техники, които водят до освобождаване на мускулното напрежение и оставят усещане за свежест и сила.

40 мин   79 лв.
60 мин   99 лв.

Мануална терапия, при която се въздейства на точно определени зони и точки на стъпалата, съответстващи на различни вътрешни органи и системи. Терапевтичният ефект се изразява в подобряване на кръвообращението, ускоряване на процеса на детоксикация на организма, балансиране на енергията, намаляване на стреса и напрежението.

60 мин   160 лв.

Възможност да се насладите на компанията на любимия си човек в романтична и отпускаща атмосфера. Уханието на рози, съчетано с изискано поднесените бутилка вино и свежи плодове за двама допълват усещането за специално преживяване.

60 мин   129 лв.
90 мин   179 лв.

Силов масаж, който облекчава болките в мускулите и тъканите, отпуска тялото, премахва напрежението. Чрез специфични бавни техники, въздействащи на тъканите в дълбочина, се постига чувствително намаляване на състоянието на хроничен стрес. Чувствате се заредени и енергизирани.

45 мин   139 лв.

В турската баня с пяна, глина или водорасли.

75 мин    209 лв.

Кратък пилинг на цяло тяло и дълбокотъканен масаж в турската баня.

40 мин    89 лв.
60 мин    129 лв.
90 мин    189 лв.

Силов масаж на цяло тяло, който има за цел да успокои и възстанови мускулатурата след физическа активност и спорт. Използват се интензивни дълбокотъканни масажни техники и стречинг, съобразени със степента на физическо натоварване и индивидуалните нужди. В
резултат тялото е заредено и подготвено да се справи със следващото предизвикателство.

45 мин   139 лв.

В турската баня с пяна, глина или водорасли.

75 мин    209 лв.

Кратък пилинг на цяло тяло и фитнес масаж в турската баня.

60 мин    99 лв.
90 мин    149 лв.
4 ръце – 45 мин    149 лв.

Релаксиращ масаж, който разтоварва тялото от ежедневния стрес и подпомага възстановяването на емоционалния баланс. Използват се бавни движения, които отпускат мускулатурата и подобряват кръвообращението. Създава трайно усещане за комфорт и вътрешно спокойствие.

45 мин    109 лв.

Антистрес масаж в турската баня с пяна, глина или водорасли.

75 мин    169 лв.

Кратък пилинг на цяло тяло и антистрес масаж в турската баня.

50 мин    109 лв.

Широдара е масаж, който се практикува в Индия повече от 5 000 години. В превод от санскрит думата shiro означава ‘глава’, а dhara – ‘поток’. Специално обучен терапевт извършва масаж със затоплено олио на главата (в зоната на челото, или „третото око“), шията и раменете, като същевременно тялото е добре завито с топли кърпи. Постига се ефект на пълна релаксация, намалява стреса и напрежението, действа благоприятно на съня. Изключително подходящ за хора с хронично главоболие.

60 мин    109 лв.
90 мин    169 лв.

Древна японска масажна техника за цяло тяло, при която се оказва натиск върху ключови точки, разположени върху енергийните канали (меридиани). Целта е да се отблокира и възстанови нормалната им проходимост, което води до дълбока релаксация на мускулите и повишаване на гъвкавостта. Масажът постига и лечебен ефект, свързан с активизиране на имунната система, регулиране на кръвното налягане, стимулиране на самозащитните сили на организма.

60 мин    119 лв.
90 мин    169 лв.

Тайландският масаж се практикува и усъвършенства в продължение на повече от 2 500 години. В основата му е заложена философията, че здравето зависи от оптималния баланс между тяло, разум и дух. Чрез различни техники на разтягане и натиск върху определени точки по тялото се удовлетворява нуждата на организма от движение, освобождават се енергийните канали, премахва се натрупаното напрежение.

Забележка: Изпълнява се на специален матрак, без олио.

60 мин    109 лв.

Нежен масаж за бъдещи майки, съобразен със специфичните промени в женското тяло през този най-светъл период от живота им. Представлява комбинация от лимфен дренаж, антистрес и индийски масаж на глава, прилагани в удобна и безболезнена за жената поза. Движенията на терапевта са бавни и плавни, без дълбокотъканни или силови техники. Подобрява общото физическо състояние, стимулира движението на лимфата и изчистването на застоялите течности, предотвратява риска от подуване на краката и образуване на целулит.

Забележка: Подходящ е след първия триместър на нормално протичаща бременност.

40 мин    86 лв.

Мануално третиране на засегнатите или застрашени от появата на целулит зони на тялото – бедра, седалище, ханш, корем, ръце. Спомага за увеличаването на притока на кръв, подобрява микроциркулацията и лимфотока, стимулира отстраняването на натрупаните в подкожния слой мазнини, токсини и задържани течности. В съчетание със здравословен хранителен режим и физическа активност възвръща здравия и стегнат вид на кожата, а с него и самочувствието ви.

Забележка: Препоръчителен пакет от 5 брой процедури.

40 мин   96 лв.

В турската баня с пяна, глина или водорасли.

60 мин    156 лв.

Кратък пилинг на цяло тяло с кафе и антицелулитен масаж в турската баня.

75 мин    149 лв.

Детокс, антистрес или енергизираща комбинация от аромати. Масаж, който събужда сетивата за аромат и допир, съчетавайки отпускащи масажни похвати и индивидуално избрано ароматно олио. Отпуска тялото, като оставя усещане за вътрешно равновесие и удовлетвореност.

60 мин    109 лв.
90 мин    159 лв.
4 ръце – 60 мин    189 лв.

Релаксиращ масаж на цяло тяло, при който се прилагат разнообразни техники, като внимателно разтягане (стречинг), акупресура, рефлексотерапия и ароматерапия. Цялостно енергизира тялото, увеличава притока на кръв и кислород, оставя усещане за спокойствие и лекота.

45 мин    129 лв.

Балийски масаж в турската баня с пяна, глина или водорасли.

75 мин    179 лв.

Кратък пилинг на цяло тяло и балийски масаж в турската баня.

60 мин    109 лв.

Лек, релаксиращ холистичен масаж с горещи билкови торбички, пълни със специално побрани лечебни растения и подправки. Снехана е основна практика в традицията на най-древната лечебна система аюрведа и в превод от хинди означава „грижа с любов“. Стимулира детоксикацията на организма, премахва стреса и напрежението, изчиства негативната енергия, чувствително подобрява общото емоционално състояние.

60 мин    109 лв.
90 мин    159 лв.

Изпитана масажна техника с корени в Далечния Изток, доказала своята ефективност в продължение на хилядолетия. При тази терапия се използват различни по големина и форма горещи вулканични камъни, поставени на ключови места по тялото. Релаксиращият ефект се дължи на едновременното действие на излъчваната от камъните топлина и деликатните масажиращи движения. Повишава потока на енергия в целия организъм, отпуска мускулите и успокоява нервната система.

40 мин    79 лв.

Масаж, в който любовта и грижата вървят ръка за ръка. Специално разработена комбинация от класически техники, съобразена с особеностите на детската психика и тяло, която засилва имунитета, подобрява концентрацията и спомага за хармоничен и плавен преход през различните етапи на съзряване на организма.

30 мин    79 лв.

Детски масаж в турската баня с пяна или шоколад.

Забележка: За деца и юноши между 5 и 16 години се изисква придружител.

60 мин    189 лв.
90 мин    269 лв.

Когато сте завладени от любовта, мечтаете да споделяте всеки миг с любимия си човек, а после да съпреживявате отново и отново магията на общия спомен… Романтичният релаксиращ масаж за двама „Romance“ ще влее нова свежест във връзката ви, а сетивата ви дълго ще помнят аромата на рози и канела, както и радостта от това, че сте заедно.

45 мин    189 лв.

Масаж за двама „Romance“ в турската баня с пяна, глина или водорасли.

75 мин    308 лв.

Кратък пилинг на цяло тяло и масаж за двама в турска баня.

Авторски масажи

Имате нужда от масаж? Доверете се на нашите професионалисти в Este Fitness & Spa. Те ще се съобразят с вашите нужди и изисквания и ще ви предложат масаж, разработен специално за вас. В ръцете на нашите професионалисти и обградени от изтънчената обстановка на Este, ще почувствате несравнима наслада за вашите сетива.

Цени на процедурите

60 мин   219 лв.
90 мин   269 лв.

Дълбокотъканен масаж, извършван от двама терапевти, които работят в синхрон. Уникално съчетание от различни масажни стилове (дълбокотъканен масаж, акупресура, манулна терапия, рефлексология, индийски масаж на глава), което действа отпускащо на тялото, балансирайки енергийните нива в различните зони на въздействие. Мекият аромат на чисто арганово масло заедно с нежния допир на затоплени кърпи допълват усещането за спокойствие и безметежност. Ритуалът завършва с поднасяне на енергизиращ фреш – комплимент от Есте Фитнес § Спа.

45 мин    229 лв.

В турска баня с пяна, глина или водорасли.

75 мин   289 лв.

На цяло тяло и масаж „Есте Роял“ в турска баня.

60 мин   129 лв.
90 мин   189 лв.

Енергизиращ масаж, комбиниращ манулна терапия, при която се използват характерните за класическия тайландски масаж стречинг похвати, техники от спортния масаж и акупресура. Отпуска мускулатурата и разтоварва тялото от натрупаното напрежение.

45 мин   149 лв.

В турска баня с пяна, глина или водорасли.

75 мин   209 лв.

На цяло тяло и масаж „Тонус“ в турска баня.

Общи условия