Loading...

Este Fitness & Spa разполага с просторен модерно оборудван фитнес център, който естествено допълва и завършва цикъла от услуги за поддържане на красиво, здраво и в добра форма тяло. Разположен е на площ от 300 кв. м и заема самостоятелен, отделен от спа зоната, етаж от комплекса, достъпен и за хора с увреждания.

Със своя уникален дизайн и високотехнологично оборудване, центърът отговаря на най-високите стандарти. Той е единственият в България, изцяло оборудван с уреди от премиум серията ARTIS на световния лидер в производството на фитнес оборудване Technogym.

Създадени под мотото „Красиви отвън, силни отвътре“, луксозната линия уреди съчетава модерните технологии с уникален ергономичен дизайн (без сглобяващи елементи и кабели) и най-висок клас технически характеристики. Революционната иновация, която превръща уредите от серията ARTIS без аналог в света, е платформата UNITY. Тя позволява на трениращия да се чувства максимално комфортно по време на тренировка, като му дава възможност да си създаде свой собствен уелнес свят от тренировъчни програми, приложения, медии, забавление и дори да участва във видеоразговори.

Уреди

Центърът разполага с уреди от серията ARTIS на Technogym. Обособените отделни зони са: „Кардио“, „Горна част“, „Долна част“, „Корем“, зона за силови тежести, зона за функционални тренировки.

Треньори

Клиентите на комплекса имат възможност да тренират самостоятелно или да използват услугите на треньор. Екипът ни включва опитни професионални инструктори, които с готовност ще откликнат на Вашите въпроси или нужда от съдействие и ще бъдат на Ваше разположение по време на целия тренировъчен процес.

За тренировка с персонален треньор, изготвяне на персонална програма или индивидуален хранителен режим се изисква резервация, която можете да направите:

  • на рецепцията;
  • на телефон: 02 971 22 77 и 0877 10 22 77
  • чрез формата за резервация, достъпна на сайта на Este Fitness & Spa: www.estespa.bg.

Тренировки онлайн

Ако фитнес и уелнес въплъщават Вашата философия за правилен начин на живот и искате да я следвате независимо от мястото, на което се намирате, нашите треньори са на Ваше разположение за тренировки онлайн чрез уникалния софтуер на уредите с марката Technogym.

Протеин бар

Este Fitness & Spa разполага с уютен протеин бар, в който клиентите могат да релаксират след изтощителна тренировка и да заредят тялото си с необходимите вещества и минерали.

ЙОГА & ПИЛАТЕС

Este Fitness & Spa разполага със студио за йога, пилатес, функционални и кондиционни тренировки. Заниманията са разделени според нивото на напредналост и се провеждат в група или индивидуално според личните Ви предпочитания. Избор на групова или индивидуална форма можете да направите в момента на резервацията или при покупката на карта „Йога“ или „Пилатес“.

Работно време на центъра – всеки ден от 7:00 до 22:00 ч.

Резервация на рецепцията – всеки ден от 07:00 до 21:00 ч.

Цени

басейн, сауна, п. баня, фитнес   70 лв.
басейн, сауна, п. баня   60 лв.
фитнес   50 лв.
басейн, сауна, п. баня, фитнес   430 лв.
басейн, сауна, п. баня   390 лв.
фитнес   350 лв.
басейн, сауна, п. баня, фитнес   1350 лв.
басейн, сауна, п. баня   1140 лв.
фитнес   999 лв.
басейн, сауна, п. баня, фитнес   2330 лв.
басейн, сауна, п. баня   2040 лв.
фитнес   1750 лв.

Възможност за замразяване на картата за 1 месец

басейн, сауна, п. баня, фитнес   2950 лв.
басейн, сауна, п. баня   2590 лв.
фитнес   2330 лв.

Възможност за замразяване на картата за 2 последователни месеца; Безплатен паркинг.

1 тренировка     45 лв.
10 тренировки   330 лв.
20 тренировки   560 лв.
1 посещение     31 лв.
10 посещения   220 лв.
20 посещения   380 лв.
1 посещение     41 лв.
10 посещения   330 лв.
20 посещения   580 лв.
60 минути   109 лв.
90 минути   149 лв.
Общи условия
This site is registered on wpml.org as a development site.