ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СПА ЦЕНТЪР ESTE FITNESS & SPA

В Есте Фитнес & Спа се прилагат следните възрастови ограничения:

В целия комплекс е ограничен достъпът на деца под 5-годишна възраст;

За деца и юноши на възраст между 5 и 16 години се изисква придружител;

Разрешен достъп и ползване на басейн за деца и юноши между 5 и 16 години само с инструктор и времетраене 60 минути от понеделник до петък от 9:00 до 14:00 ч., понеделник и четвъртък от 17:00-19:00ч и събота и неделя от 7:00 до 14:00 ч.

Ползване на фитнес – лица, навършили 16 години;

Ползване на спа зона – лица, навършили 18 години;

Терапии за лице – лица, навършили 16 години.

Препоръчваме предварителна резервация на различните процедури и терапии, за да гарантираме, че предпочитаният ден и час са свободни. Резервация можете да направите на рецепцията, на телефон 02 971 22 77 и 0877 10 22 77 или чрез формата за резервация на нашия сайт: www.estespa.bg.
Отмяна на резервация можете да заявите на телефон 02 971 22 77 и 0877 10 22 77 или на рецепцията, като имате предвид следното:
При индивидуални посещения и резервации:
24 часа предварително – нямате финансови задължения;
12 часа предварително – дължите 50 % от стойността на резервацията;
под 6 часа предварително – дължите 100 % от стойността на резервацията.

При групови посещения / над 4 човека/ и резервации:
72 часа преди резервирания час – дължите 50 % от стойността на резервираните услуга/и;
48 часа преди резервирания час – дължите 100 % от стойността на резервираните услуга/и;

За безопасността и удобството на своите гости прилагаме изисквания за облекло, съобразени с естеството на предлаганите услуги:
Басейн и джакузи – бански костюм, пищимал, джапанки;
Фитнес – спортно облекло и чисти спортни обувки;
Йога и пилатес – свободни и удобни дрехи;
Масаж или терапия за тяло – бельо за еднократна употреба, осигурено от ЕСТЕ фитнес и СПА
Тайландски масаж – специално облекло, осигурено от ЕСТЕ фитнес и СПА

Всеки нов посетител на Есте Фитнес & Спа попълва здравен въпросник, в който уточнява наличието на евентуални здравословни проблеми или по-специални състояния.

! Не се препоръчва ползването на сауна, парна баня или хамам при бременност, както и за хора, които не издържат на висока температура, с високо кръвно налягане, проблеми с кръвната циркулация, астма или дихателни проблеми. За по-специфични заболявания или състояния е желателно да се направи консултация с лекуващия (личния) лекар.

СПА центърът предлага специално разработени терапии за бъдещи майки.
! Масажи и процедури се препоръчват след първия триместър на бременността.

Абонаментните карти за фитнес и/или спа зона, се издават за определен период време, като през съответния период притежателят на картата може да ползва съответните услуги на Este Fitness & Spa по своя преценка, но по едно посещение в рамките на един ден. При повторно посещение, в един и същ ден се заплаща 50% от еднократната стойност на съответната услуга.

При отказ и прекратяване на активен абонамент, сумата по съответната карта се преизчислява, като се губи отстъпката, отговаряща на съответния тип карта. Остатъкът от сумата може да се замени за друга услуга отговаряща на стойността оставаща след преизчислението й.

За да гарантираме спокойна и релаксираща атмосфера, препоръчваме гостите ни да се въздържат от използване на мобилни телефони, както и от разговори на висок тон.
Есте Фитнес & Спа спазва всички хигиенни изисквания за поддържане на помещенията, съоръженията и оборудването чисти и в добро състояние. Използваните методи са влажно почистване, дезинфекция и стерилизация.
Есте Фитнес & Спа не поема отговорност за изгубени или откраднати лични вещи. За Ваша сигурност Ви препоръчваме да оставяте ценностите си за съхранение в сейфа на рецепцията.
Есте Фитнес & Спа не носи отговорност за злополуки или наранявания в резултат от неспазване от страна на посетителите на правилата и ограниченията, които са ясно разписани и поставени на видно място в комплекса, както и на сайта, достъпен на адрес: www.estespa.bg.
Комплекс Есте Фитнес & Спа е проектиран в съответствие с нормативните изисквания за осигуряване на достъпна среда за хора с увреждания, с което дава своя принос за подобряване на качеството им на живот.

Забранено е, без разрешение, снимането с рекламна цел на територията на ESTE FITNESS & SPA. Забранено е публикуването на снимков материал, заснет с рекламна цел от посетители в ESTE FITNESS & SPA, в социални мрежи, в интернет и/или по друг начин, без съгласието на ESTE FITNESS & SPA.  

С цел защита на безопасността и здравето на посетителите в Este Fitness & Spa се прилагат следните забрани:

Пушенето е строго забранено в целия комплекс.
Забранено е ползването на фитнеса, басейна и термалната зона след употребата на алкохол.
Забранено е влизането в помещения извън свободните зони за достъп.
Забранено е влизането с обувки, чехли или джапанки във фитнес центъра.
Забранено е влизането с обувки или маратонки в района на басейна.

Годишните абонаментни и депозитните карти, включват безплатен достъп до паркинга на спа центъра, в рамките до 6 часа от посещението на притежателя на картата, на Este Fitness & Spa. При по-дълъг престой, се заплаща по 2 лв. за всеки следващ започнат час.