ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СПА ЦЕНТЪР ESTE FITNESS & SPA

В Есте Фитнес & Спа се прилагат следните възрастови ограничения:
В целия комплекс е ограничен достъпът на деца под 5-годишна възраст;
За деца и юноши на възраст между 5 и 16 години се изисква придружител;
Разрешен достъп за деца и юноши на възраст между 5 и 16 години от понеделник до петък от 9:00 до 14:00 ч., понеделник и четвъртък от 17:00-19:00ч и събота и неделя от 7:00 до 14:00 ч.

Ползване на фитнес и басейн – лица, навършили 16 години;
Ползване на спа зона – лица, навършили 18 години;
Терапии за лице – лица, навършили 16 години.

Препоръчваме предварителна резервация на различните процедури и терапии, за да гарантираме, че предпочитаният ден и час са свободни. Резервация можете да направите на рецепцията, на телефон 02 971 22 77 и 0877 10 22 77 или чрез формата за резервация на нашия сайт: www.estespa.bg.
Отмяна на резервация можете да заявите на телефон 02 971 22 77 и 0877 10 22 77 или на рецепцията, като имате предвид следното:
При индивидуални посещения и резервации:
24 часа предварително – нямате финансови задължения;
12 часа предварително – дължите 50 % от стойността на резервацията;
под 6 часа предварително – дължите 100 % от стойността на резервацията.

При групови посещения / над 4 човека/ и резервации:
72 часа преди резервирания час – дължите 50 % от стойността на резервираните услуга/и;
48 часа преди резервирания час – дължите 100 % от стойността на резервираните услуга/и;

За безопасността и удобството на своите гости прилагаме изисквания за облекло, съобразени с естеството на предлаганите услуги:
Басейн и джакузи – бански костюм, пищимал, джапанки;
Фитнес – спортно облекло и чисти спортни обувки;
Йога и пилатес – свободни и удобни дрехи;
Масаж или терапия за тяло – бельо за еднократна употреба, осигурено от ЕСТЕ фитнес и СПА
Тайландски масаж – специално облекло, осигурено от ЕСТЕ фитнес и СПА

Всеки нов посетител на Есте Фитнес & Спа попълва здравен въпросник, в който уточнява наличието на евентуални здравословни проблеми или по-специални състояния.

! Не се препоръчва ползването на сауна, парна баня или хамам при бременност, както и за хора, които не издържат на висока температура, с високо кръвно налягане, проблеми с кръвната циркулация, астма или дихателни проблеми. За по-специфични заболявания или състояния е желателно да се направи консултация с лекуващия (личния) лекар.

СПА центърът предлага специално разработени терапии за бъдещи майки.
! Масажи и процедури се препоръчват след първия триместър на бременността.
За да гарантираме спокойна и релаксираща атмосфера, препоръчваме гостите ни да се въздържат от използване на мобилни телефони, както и от разговори на висок тон.
Есте Фитнес & Спа спазва всички хигиенни изисквания за поддържане на помещенията, съоръженията и оборудването чисти и в добро състояние. Използваните методи са влажно почистване, дезинфекция и стерилизация.
Есте Фитнес & Спа не поема отговорност за изгубени или откраднати лични вещи. За Ваша сигурност Ви препоръчваме да оставяте ценностите си за съхранение в сейфа на рецепцията.
Есте Фитнес & Спа не носи отговорност за злополуки или наранявания в резултат от неспазване от страна на посетителите на правилата и ограниченията, които са ясно разписани и поставени на видно място в комплекса, както и на сайта, достъпен на адрес: www.estespa.bg.
Комплекс Есте Фитнес & Спа е проектиран в съответствие с нормативните изисквания за осигуряване на достъпна среда за хора с увреждания, с което дава своя принос за подобряване на качеството им на живот.

Забранено е, без разрешение, снимането с рекламна цел на територията на ESTE FITNESS & SPA. Забранено е публикуването на снимков материал, заснет с рекламна цел от посетители в ESTE FITNESS & SPA, в социални мрежи, в интернет и/или по друг начин, без съгласието на ESTE FITNESS & SPA.  

Към абонаментните карти може да се ползва безплатен паркинг до 6 часа в подземния гараж на сградата в рамките на посещението в Este Fitness & Spa. При по-дълъг престой се заплаща по 2 лв за всеки следващ започнат час. Моля, представете талона за паркинг на рецепцията на Este Fitness & Spa при напускане на комплекса.

С цел защита на безопасността и здравето на посетителите в Este Fitness & Spa се прилагат следните забрани:

Пушенето е строго забранено в целия комплекс.
Забранено е ползването на фитнеса, басейна и термалната зона след употребата на алкохол.
Забранено е влизането в помещения извън свободните зони за достъп.
Забранено е влизането с обувки, чехли или джапанки във фитнес центъра.
Забранено е влизането с обувки или маратонки в района на басейна.