Превърнете мечтата си за перфектна визия в реалност с BTL Exilis

Home/este/Превърнете мечтата си за перфектна визия в реалност с BTL Exilis

Превърнете мечтата си за перфектна визия в реалност с BTL Exilis

Днешното забързано ежедневие предполага все по-честа консумация на нездравословни храни и напитки. Приемът на по-голямо количество въглехидрати и мазнини трябва да се извършва с мярка и ясно съзнание колко често човек може да си позволи вкусните, но вредни кулинарни изкушения. Правим ли това обаче? В същото време в стремежа си към промяна и премахване на мастните натрупвания изпробваме диети, процедури или различна козметика. Ефектът е видим, но в някои случай по-добър вариант е включването и на други методи за овладяване на отпуснатата кожа или премахване на излишните килограми и стягане на фигурата. Дори за привърженици на здравословния начин на живот, с напредването на възрастта тялото започва да се отпуска, килограмите се покачват, а кожата губи предишния си блясък и еластичност. В съвременното общество всеки мечтае за лесен и безболезнен начин за поддържане на мечтаната визия, но как се постига тя?

Днес науката и технологиите застават на наша страна в борбата с мазнините и отпуснатата кожа. Специалистите разчитат все повече на иновативни методи, които водят до желаните естетически корекции без операция и с кратък период на възстановяване. В крак със съвременните тенденции и отдадени на своята мисия за грижа за комфорта и красотата на клиентите си експертите в Este Fitness & Spa могат да ви предложат процедури с един от най- модерните и висококачествените уреди за топене на мазнините и оформяне на тялото BTL Exilis. Те се извършват на място от подбрани специалисти, според персоналните нужди на клиентите. Уникалната терапия постига максимално ефективни резултати, без хирургическа намеса и други болезнени манипулации. С какво уредът превъзхожда своите конкуренти на пазара ще разберете в следващите редове.

Какво представлява BTL Exilis?

BTL Exilis е специализирана серия от устройства, които едновременно комбинират радиочестота и ултразвук за успешно намаляване на мастните натрупвания, стягане и изглаждане на кожата и оформяне на тялото.

Основната идея зад технологията, използвана при уреда BTL Exilis, се прилага в дерматологията сравнително отскоро и представлява стимулиране на определени процеси в кожата чрез използване на вълни с радиочестота. Прилагайки радиовълни с различни настройки, енергията прониква в кожата и затопля различни нейни слоеве.

Уредът разполага с два накрайника с различно приложение. По-малкият се използва за лице, като ефектът от прилагането му е повдигане и стягане на контура. По-големият е предназначен за тяло и има две функции – за разграждане на мазнини и за стягане.

Апаратът за изглаждане на кожата работи чрез стимулиране на производството на колаген. Определени радиочестоти повлияват колагеновите влакна, предизвиквайки фибробластите да започнат да произвеждат повече от този протеин. Това оказва благотворен ефект за стягане на кожата в дългосрочен план чрез изграждане на влакнестата кожна структура.

Както вече споменахме, Exilis се използва и за намаляване на мазнините. Процедурата използва безопасни ултразвукови вълни за затопляне, като по този начин се постига „стопяване” на мазнините. Реално, процесът работи чрез прилагане на енергия за разрушаване на мастните клетки, които след това се отстраняват от зоната на третиране чрез естествените процеси в тялото.

Като цяло, двойната енергийна доставка на Exillis ускорява метаболитната активност на мастните клетки и ги кара да се свиват. В същото време процедурата стимулира и укрепва колагеновата структура, което подобрява нежността и текстурата на кожата.

Наличието на излишна мастна тъкан е също така, освен естетически, но и сериозен здравословен проблем. Затова, съветът на експертите е да опитате с уреди, като BTL Exillis. Подходящи зони, върху които може да се прилага технологията, са ръце, колене, бедра, брич, паласки, корем. В резултат – постигате бързи и най-вече дълготрайни резултати за оформяне на тялото и стягане на кожата.

btl exilis процедура

Безопасна ли е процедурата?

Уредът BTL Exilis включва два различни накрайника, различаващи се според площта, върху която действат. Те се движат върху проблемните зони на тялото, нагрявайки се до определена температура, която непрекъснато се следи върху дисплея на уреда. Клиентите усещат леко затопляне върху кожата, а благодарение на двойна система за безопасност, рискът от изгаряне е напълно изключен. Ако температурата на накрайника е прекалено висока, апаратът започва процес на охлаждане, който предпазва кожата от изгаряне.

До момента са проведени десетки изследвания, свързани с ефектите от употребата на Exilis. Какво всъщност показват резултатите? Представително проучване, извършено от Американската агенция по храни и лекарства, показва, че с увеличаване на броя процедури, кожата се стяга и изглажда, а риск за здравето не се наблюдава. По време на терапията клиентите усещат лека топлина, която постепенно се усилва до силно затопляне. Веднага след реакцията, в зависимост от кожата на клиента, се наблюдава леко или по-силно зачервяване. То е безболезнено, но изисква време, докато отмине.

Радиочестотната лифтинг процедура е напълно безопасна и подходяща за мъже и жени от всяка възраст. Не се притеснявайте да прилагате терапията върху проблемните зони на вашето тяло, които желаете да коригирате, съветват експертите. Уредът позволява модерен и приятен начин за постигане на добър външен вид.

exilis

Какви са очакваните резултати след използване на уреда?

Всеки организъм възприема промените строго индивидуално, затова не могат да се направят точни прогнози кога ще настъпи ефектът и колко ще продължи. Промяна обикновено се очаква след провеждането на серия от 5 до 7 процедури. Образуването на колаген и премахването на мастните клетки изискват време и постоянство. Според специалистите дерматолози, най-рано след един месец ще могат да се забележат положителни резултати. Благодарение на селективното третиране на мастните депа, позитивните резултати от процедурата с радиочестотна терапия продължават  близо година след приключване на процедурите.

След всяка отделна процедура експерти препоръчват също повишен прием на вода, за да настъпи по-бързо желаната промяна. Течностите хидратират кожата и действат ползотворно върху кръвообращението. Добър съвет за запазване на постигнатите резултати за по-дълго може е да помислите и върху коригиране на хранителния и движателния режим. Препоръчително е също всяка следваща година да извършвате няколко допълнителни поддържащи процедури.

Казват, че красотата изисква жертви. Какво губите вие, ако изберете BTL Exilis – излишните килограми, отпуснатата кожа, част от свободното си време, докато протичат процедурите. А замисляли ли сте се какво може да спечелите? Фигура, на която всички да завидят, гладка и свежа кожа, комфорт и самочувствие. Сложете край на притесненията относно линията и кожата на вашето тяло и посетете Este Fitness & Spa. Позволете на мечтите си да се сбъднат!

Последни публикации в блога

Сбогувайте се с акнето

Акнето е едно от най-често срещаните заболявания на кожата, което засяга предимно младежи и тийнейджъри. Основната причина за проблема са хормоналните промени, които настъпват в организма. Под тяхно влияние мастните жлези увеличават своя

  • групови тренировки, групови занимания, групов спорт, групов фитнес, упражнения в група

Групови тренировки: какви са техните предимства

В днешно време има голямо разнообразие от спортни занимания, подходящи както за начинаещи, така и за напреднали. Те са отлично решение за отпускане на тялото и премахване на натрупаното през деня напрежение. Въпреки

Масаж с вулканични камъни: нежна грижа за тялото

Тънкостите на масажното изкуство се усвояват в продължение на хилядолетия. Една от най-древните процедури, практикувана за затопляне на цялото тяло и отпускане на мускулите, се нарича hot stone massage или в превод от

5 добри причини да отидете на спа през зимата

След серията от почивни дни рутината и ежедневните задължения отново вземат превес над моментите на релаксация и спокойствие през зимата. Мнозина от нас пренебрегват грижите за здравето и красотата, вглъбени в тревоги и

  • здравословни обещания

Здравословни обещания, които да спазвате през новата 2020 година

Началото на новата година е най-подходящото време за поставяне на нови цели и обещания. След eуфорията по празниците идва време за равносметка на изминалата година и вдъхновение за нови успехи и постижения. Началото

  • аюрведа

Аюрведа – тайната на щастието, здравето и дълголетието

В продължение на хиляди години древните народи по света са изследвали лечебните свойства на различни растения. Натрупаните познания са се предавали от поколение на поколение, достигайки успешно до наши дни. Една от най-древните

Идеи как да организирате коледна изненада на любимия човек

В последните дни от годината предстоят дългоочаквани пътувания, интересни срещи и прекрасни моменти с роднини и приятели. Ето че Коледа е на прага ни. Настъпва най-приказното време от годината, което носи надежда, любов